Baries Westphal

Hoi! Ik ben Baries.

Ik woon in Etten-Leur. In een woongroep met 8 bewoners. Deze heet TOP 8. In het dagelijks leven werk bij de WVS op de afdeling Industrie, In- en Ompak.

Ik tennis bij vereniging TPC Etten-Leur. Mijn favoriete topsporter is Nadal.

Ik heb ongeveer 8 x meegedaan aan de Special Olympics. Het is altijd gezellig en ik ontmoet altijd mijn vrienden van andere verenigingen.

Waarom ik ambassadeur ben geworden, is omdat ik meer sporters met een beperking aan het sporten wil brengen en meer bekendheid wil geven aan mijn sport.

Het leukst aan ambassadeur zijn, is dat ik veel mensen ontmoet die wat betekenen voor het G-Sporten en het is leuk om met de andere ambassadeurs samen te werken.

Mijn boodschap als ambassadeur? Ik wil graag vertellen dat als je goed je best doet met sport, je heel veel kan bereiken.

Voor de Special Olympics Nationale Spelen zit ik in de werkgroep die de feestavond organiseert. Ik vind het hierbij heel belangrijk dat er niet te lange speeches van Bobo’s zijn en dat groot feest wordt en iedereen veel plezier heeft.

Verder wil ik er ook voor zorgen dat er geen snoep in de Goody Bag komt, want dat is niet gezond. En dat er veel landelijke bekendheid komt. Op TV en Radio.

En als laatste wil ik nog vertellen…

In mijn sport, Tennis ben ik bij de Special Olympics, al jaren nr 1 met Tennis. En in 2022 ben ik G-sportman van het Jaar geworden in ons dorp.

Afbeelding Mirella
Mirella Official ambassadeur
Ambassadeur Zara
Zara Official ambassadeur
Ambassedeur Jaimy
Jaimy Official ambassadeur
Ambassadeur Baries
Baries Official ambassadeur
Ambassadeur Jordan
Jordan Official ambassadeur
Ambassadeur Steven
Steven Official ambassadeur
Afbeelding Mitch
Mitch Official ambassadeur
Afbeelding Tijn
Tijn Official ambassadeur
Ambassadeur Suzanne
Suzanne Official ambassadeur
Ambassadeur Sven
Sven Official ambassadeur
Lieke Official ambassadeur
Ambassadeur Tanja
Tanja Official ambassadeur
Ambassadeur Tim
Tim Official ambassadeur

Wij zijn goed in gezelschap