Lieke Sweep

Mijn naam is Lieke Sweep. Ik woon in Breda. Op dit moment ben ik bezig met mijn mbo 2 opleiding tot chef-kok bij Prins-Heerlijk.

Ik werk 24 uur in de week bij Pasta Kantine in de keuken. Ik heb het daar super naar zin. Ook vind ik het leuk om op zondag te bowlen met Stichting Bas.

Mijn favoriete topsporter is Daphne Schippers. Meedoen aan de Special Olympics is niet nieuw voor mij. Ik heb namelijk al 7 keer meegedaan met de sport Atletiek.

Bij de Nationale Spelen 2024 in Breda & Tilburg ga ik voor het eerst met doen met de sport Bowlen.

Ik vond het altijd erg leuk om mee te doen met de Special Olympics, gezellig met het team een weekendje weg, en genieten van de sport, opening en sluiting. Want meedoen is belangrijker dan winnen!

Ik was altijd erg blij als ik een persoonlijk record behaalde, dan sprong ik altijd van blijdschap in de lucht. Nu ben ik volop aan het trainen voor bowlen en geniet ik van elk moment.

Ik ben ambassadeur geworden, omdat ik graag mee wil denken over hoe je nou een geweldige Spelen kan organiseren voor mensen met een beperking.

 

Als ambassadeur wil ik je graag vertellen dat sporten gezond is. En het leuk is om aan sportactiviteiten deel te nemen. Gelukkig worden tegenwoordig ook veel activiteiten georganiseerd waar menen met een beperking aan deel kunnen nemen. Zo kom je ook weer in contact met andere mensen en kan je samen lol maken.

Ik wil graag dat het een leuke, gezellige, fantastische Special Olympics wordt, waar mensen met een beperking enorm kunnen genieten van een weekendje en de sfeer om hun heen.

 

 

 

 

 

Lieke Sweep
Afbeelding Mirella
Mirella Official ambassadeur
Ambassadeur Zara
Zara Official ambassadeur
Ambassedeur Jaimy
Jaimy Official ambassadeur
Ambassadeur Baries
Baries Official ambassadeur
Ambassadeur Jordan
Jordan Official ambassadeur
Ambassadeur Steven
Steven Official ambassadeur
Afbeelding Mitch
Mitch Official ambassadeur
Afbeelding Tijn
Tijn Official ambassadeur
Ambassadeur Suzanne
Suzanne Official ambassadeur
Ambassadeur Sven
Sven Official ambassadeur
Lieke Official ambassadeur
Ambassadeur Tanja
Tanja Official ambassadeur
Ambassadeur Tim
Tim Official ambassadeur

Wij zijn goed in gezelschap