Steven Gerards

Hey allemaal!

Steven Gerards hier, 28 jaar en Bredaenaar in hart en nieren. Als ik niet aan het werk ben, vind je me waarschijnlijk op de hockeyvelden van Push in Breda. Maandagavond trainingen en bijna elke zaterdag een potje tegen een ander team – als we geen training hebben tenminste.

En ja, als ik me verveel of gewoon niet weet wat te doen, dan is de sportschool mijn tweede thuis. Minimaal 1 à 2 keer per week probeer ik daar wat gewichten te verplaatsen.

Nu, ik weet het, vroeger was ik actiever. Jonger en fitter. Maar hey, nu ben ik ‘oud en versleten’ – althans, dat zeg ik met een knipoog. Naast sporten heb ik ook nog een paar andere dingen waar ik me mee bezighoud. Schaken, boeken schrijven, optreden, gedichten uit mijn pen toveren, artikels typen – zoals dit. Gamen, uitgaan, chillen met vrienden. Oh, en ik heb sinds kort ook een nichtje om mee te spelen. Te veel om op te noemen, eigenlijk.

Oh ja, dit is mijn eerste keer als ambassadeur voor de Special Olympics. Ik doe mijn best in de communicatiewerkgroep. Altijd in voor een praatje en ik wil echt dat mensen beseffen hoe belangrijk dit toernooi is.

Natuurlijk wil iedereen winnen en die prijzen pakken, maar het allerbelangrijkste is plezier hebben. Laten zien dat je kunt sporten, dat je ertoe doet, ongeacht eventuele beperkingen.

Dus ja, ik ben hier als jullie ambassadeur om jullie te steunen. Dank jullie wel.

Oh, en mijn favoriete sportlegende? Michael Jordan, man. Die gast moest echt knokken om de top te bereiken. Respect.

Afbeelding Mirella
Mirella Official ambassadeur
Ambassadeur Zara
Zara Official ambassadeur
Ambassedeur Jaimy
Jaimy Official ambassadeur
Ambassadeur Baries
Baries Official ambassadeur
Ambassadeur Jordan
Jordan Official ambassadeur
Ambassadeur Steven
Steven Official ambassadeur
Afbeelding Mitch
Mitch Official ambassadeur
Afbeelding Tijn
Tijn Official ambassadeur
Ambassadeur Suzanne
Suzanne Official ambassadeur
Ambassadeur Sven
Sven Official ambassadeur
Lieke Official ambassadeur
Ambassadeur Tanja
Tanja Official ambassadeur
Ambassadeur Tim
Tim Official ambassadeur

Wij zijn goed in gezelschap