Wij hebben het antwoord

De locatie van de accreditatie dag is nog niet bekend. Dit wordt later bekend gemaakt via de nieuwsbrief, website en social media.

Het is aan te bevelen dat er iemand uit de begeleiders-staf de bijpraatbijeenkomst online bijwoont.

Op maandag 22 april om 20.00 kun je via de volgende link bij de digitale uitzending van de bijpraatbijeenkomst zijn.

Voor de slapers op de Beekse Bergen is er op Breepark een vullende maaltijd voorzien. Voor niet slapers voorzien we in een gezonde snack.

Bij de inschrijfprijs zitten consumpties voor de feestavond inbegrepen. Van deze consumpties kan eten en drinken worden gekocht. Echter, de hoeveelheid eten en drinken is wel gelimiteerd, maar men kan zelf bijkopen. Meer details volgen later.

Begeleiders die niet worden ingeschreven krijgen geen accreditatie en kunnen de sporters niet begeleiden tijdens de openingsceremonie. Natuurlijk kunnen ze wel een toegangskaart krijgen voor een plek op de tribune bij de openingsceremonie.

Coaches en begeleiders (tot een maximum van één persoon per drie sporters) dienen te worden ingeschreven. Eventuele aanvullende begeleiders kunnen op de sportcomplexen bij een team aansluiten, maar krijgen geen accreditatie en kunnen geen gebruik maken van ons aanbod (zoals eten en toegang tot transport, opening en feestavond).

De kosten voor de voor de coach zijn hetzelfde als voor de deelnemers.

Dit vind je terug in de handleiding, te vinden op de pagina ‘inschrijven‘.

Ja, dit is mogelijk.

Dat klopt, dat kan pas in fase twee. Vanaf 10 januari 2024 om 12:00 uur. Meer informatie over het inschrijfproces vind je HIER.

De inschrijvingen voor de Nationale Spelen 2024 zijn inmiddels gesloten.

Ja, het inschrijfbedrag geldt ook voor coaches en begeleiding.

Wanneer de inschrijving definitief is, kan er niets meer worden aangepast. Wij houden in onze voorzieningen namelijk rekening met deelname. Annulering is niet meer mogelijk en de factuur moet dus betaald worden. Uitzondering: in geval van langdurige blessure kunnen teamsporters nog tot 1 mei worden vervangen. Voor andere (individuele) sporters geldt dit dus niet.

Informatie hierover volgt later.

Het Olympisch Dorp zit helemaal vol. Er is dus geen mogelijkheid meer dat je via de organisatie van de Special Olympics kan blijven slapen.

Wel kan je proberen zelf een slaapplek te regelen op Lake Resort. Dit valt buiten de organisatie en de kosten zijn geheel voor eigen rekening.

Je kunt op eigen gelegenheid vanaf 16.00 uur inchecken bij de Beekse Bergen. Mocht je niet in gedrang willen komen met de tijd naar Breepark, dan adviseren we je om na de openingsceremonie pas in te checken. Om die reden vindt de openingsceremonie ook iets eerder plaats dan men mogelijk gewend is.

Voor de huisjes indeling zorgen wij dat er per huisje één vereniging is ingedeeld. We doen ons uiterste best indien er meer huisjes nodig zijn per vereniging, om die bij elkaar te positioneren. Maar daar kunnen we geen garantie op geven.

De slaapplekken op de Beekse Bergen zijn alleen voor de sporters en geregistreerde begeleiders.

Je ziet tijdens het inschrijven of je op een reservelijst gaat komen. Wil je dit niet, dan kan je je inschrijving niet definitief maken en ben je dus niet ingeschreven.

Inmiddels heb je een definitief bericht gehad of je wel of niet kan blijven slapen op Safaripark Beekse Bergen. Heb jij geen bericht ontvangen? Mail ons dan via info@specialolympics2024.nl

Wij bepalen dit op basis van moment/tijdstip van inschrijven. We willen iedereen dezelfde kans geven om te blijven slapen, dus daarom geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Beekse Bergen wordt op 14, 15 en 16 juni omgetoverd tot het Special Olympics Dorp. Als je bericht hebt gehad dat je niet kunt blijven slapen en/of op de reservelijst staat, kun je proberen of je nog op Lake Resort terecht kan. Dit staat buiten de organisatie van de Nationale Spelen en dien je dus geheel zelf te regelen. Kosten zijn dus voor eigen rekening.

Wel kan je korting krijgen op comfort- of luxe kampeerplaatsen, mits je er op tijd bij bent.

Claim hier je korting!

 

De starttijden zijn op dit moment nog niet bekend. Dit wordt later bekend gemaakt via onze website en nieuwsbrief.

6×6 en 8×8 zijn twee aparte onderdelen. Voor ieder onderdeel moet je een apart verenigingsnummer aanvragen.

4×4 en 8×8 zijn twee aparte onderdelen. Voor ieder onderdeel moet je een apart verenigingsnummer aanvragen.

Tennis en tennis unified zijn twee aparte onderdelen. Voor ieder onderdeel moet je een apart verenigingsnummer aanvragen.

Het is administratief aan te bevelen 1 account te maken. Je kan in 1 account ook meerdere teams en deelnemers van dezelfde sport invoeren. Maar, het is technisch wel mogelijk om per vereniging meerdere accounts aan te maken. Geef de verenigingsnaam dan wel een extra kenmerk voor de duidelijkheid.

De minimale leeftijd voor deelname is 8 jaar.

Ja zeker, er wordt op heel veel verschillende locaties gespeeld in Breda, Tilburg, Prinsenbeek, Ulvenhout en Hilvarenbeek.

De Nationale Spelen zijn op 14, 15 en 16 juni. 

De Nationale Spelen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking van tenminste 8 jaar oud. Zij dienen minimaal een half jaar actief te zijn in hun tak van sport.

We proberen de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden. De kosten voor deelname hangt van meerdere factoren af. Bijvoorbeeld of je blijft slapen in ons Special Olympics Dorp.

De inschrijving voor de Nationale Spelen 2024 Breda en Tilburg is gesloten.

In aanloop naar én tijdens de Nationale Spelen organiseren we ook andere sportieve activiteiten, zoals: bocce, urban sport en wandelen. Meer informatie over wanneer en waar onze side events plaatsvinden vind je op de side events pagina.

Deelname aan side events is gratis.

In aanloop naar én tijdens de Nationale Spelen organiseren we ook andere sportieve activiteiten, zoals: bocce, urban sport en wandelen. Meer informatie over wanneer en waar onze side events plaatsvinden vind je op de side events pagina.

 

 

Ja, wij zijn op zoek naar veel vrijwilligers op diverse onderdelen. Meer informatie hierover vind je op de vrijwilligers pagina.

Wij zijn goed in gezelschap