Doe jij mee?

De inschrijvingen voor de Nationale Spelen 2024 zijn gesloten.

 

Maar in aanloop naar én tijdens de Special Olympics Nationale Spelen 2024 worden nog wel side events georganiseerd waaraan jij kunt deelnemen. Dus houd jij van actie en avontuur? Ga dan naar side events pagina voor actuele informatie.

 

Openingsceremonie

We openen het Special Olympics Nationale Spelen weekend met een mooie openingsceremonie. Op vrijdag 14 juni vindt bij Breepark in Breda de openingsceremonie plaats. In een dichte evenementenhal gaan we het weekend knallend openen en staat natuurlijk de fantastische atletenparade centraal. Het programma wat we op deze pagina communiceren is het publieksprogramma, voor sporters en coaches is er een separaat programma in verband met de atletenparade. Zij worden rechtstreeks geïnformeerd hierover.

Locatie: Breepark, Breda

 

Programma

We houden het programma van de openingsceremonie nog een beetje als verassing. Maar voorafgaand aan de openingsceremonie is iedereen welkom om naar het ontvangstplein te komen. Vanaf 16.00 uur zijn hier diverse activiteiten, maar is er ook eten en drinken te verkrijgen. Vanaf 17.45 uur gaan de deuren van de evenementenhal open, eenmaal binnen kan je niet meer naar het ontvangstplein, uiteraard is de foyer van Breepark wel bereikbaar voor drinken en snacks.

 

16.00 uur:     Ontvangstplein, horeca (eten en drinken) en foyer geopend

17.45 uur:     Hal geopend

18.30 uur:     Start openingsceremonie

20.30 uur:     Einde openingsceremonie

Parkeren

Breepark is een groot evenementencomplex. Onze verkeersregelaars staan voor je klaar om je naar de juiste parkeerplaats te verwijzen. Parkeren bij Breepark is kosteloos.

Over tickets

De tickets zijn gratis en worden op dit moment verspreid onder de deelnemende teams, sportorganisatoren en partners. Voor vragen over tickets mail naar ticketing@specialolympics2024.nl.

Lees en luister naar alle informatie

 

In december 2023 organiseerden we een online informatiebijeenkomst. Je kunt alle informatie van de online bijeenkomst nog eens rustig nalezen.

Op maandag 22 april hebben we een extra uitzending gemaakt voor deelnemende verenigingen.

 

 

Download de presentatie en de handleiding hieronder.

Presentatie Online informatiebijeenkomst 11 dec. 2023 Download
Presentatie Online informatiebijeenkomst 22 april. 2024 Download

Accreditatiedag zaterdag 25 mei

 

Op zaterdag 25 mei worden alle coaches verwacht in Tilburg op onze accreditatiedag. Op deze dag ontvangen jullie de accreditatiepassen en zullen we nog veel informatie geven over het evenement. Ook is er voor iedere tak van sport een aparte sessie waar alles vertelt wordt over de toernooien. Aanwezigheid vanuit iedere vereniging is verplicht, dus noteer deze dag alvast in de agenda!

Zaterdag 25 mei:
9.00 uur   Ontvangst + uitgifte accreditatiepassen

10.00 uur Start plenaire presentatie

11.15 uur Toelichting sporttechnische informatie per sport

12.30 uur  Einde programma, uitgifte accreditatiepassen

 

Adres:   Onderwijsgroep Tilburg, Stappegoorweg 183 in Tilburg

 

Jezelf voorbereiden op de Special Olympics Nationale Spelen 2024

­

Binnenkort is het zover, dan vindt het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking plaats. Alle deelnemers zijn hard aan het trainen om uiteindelijk op 15 en 16 juni een gouden medaille te winnen. Ook worden er op dit moment leuke sportactiviteiten zoals urban sport, wandelen en bocce georganiseerd bij jou in de buurt! Lijkt het jou leuk om deel te nemen? Geef je dan op via de side events pagina.

Hockey op de Nationale Spelen in 2022

Op de Special Olympics Nationale Spelen 2024 zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Wij zijn goed in gezelschap