Met trots presenteren we vandaag Arriva als Official Supplier van de Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg 2024. Arriva, is al jaren actief als openbaar vervoerder in Brabant en is tevens gespecialiseerd in evenementenvervoer. Ook een partnership met de Special Olympics is niet nieuw. Eerder was Arriva al trotse vervoerder van de sporters tijdens Special Olympics Nationale Spelen (SONS) in de Achterhoek in 2018 en in Friesland in 2014.

 

Niels Cannegieter, projectdirecteur van de Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg 2024: “Al jaren werk ik regelmatig samen met Arriva voor één van onze sportevenementen. Of het nu de Special Olympics Nationale Spelen zijn, het WK Handboogschieten of een EK Zwemmen, elke keer zijn we blij hoe Arriva ons evenementenvervoer verzorgd. Hun betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn waarden die één op één matchen met onze doelgroep en ik ben dan ook bijzonder trots dat zij wederom de nek uitsteken voor onze sporters en doelgroep.”

Jan Pieter Been, regiodirecteur van Arriva, is dan ook trots op het partnership met de Nationale Spelen: “Als Arriva doen we graag iets terug voor de maatschappij, waar wij als vervoerder ook onderdeel van zijn. We brengen graag mensen in beweging en verbinden onze expertise mobiliteit met sport. We dragen sport een warm hart toe en Arriva Touring verzorgt daarom met trots het vervoer voor alle 3000 sporters en begeleiders tijdens dit prachtige meerdaagse sportevenement. Zo maken we samen, met elkaar, de maatschappij elke dag een beetje mooier.”

 

De Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg 2024 vinden plaats van 14 tot en met 16 juni in Breda en Tilburg. Ruim 3000 sporters en begeleiders, strijden in 20 sporten om eremetaal. Het is hét grootste multi-sportevenement van Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking.

Voor meer informatie over Arriva kijk op www.arriva.nl en www.arrivatouring.nl

Wij zijn goed in gezelschap