Het hing al even in de lucht, maar met veel trots presenteren we vandaag Tricorp Workwear als Official Supplier van de Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg 2024. Tricorp, hét toonaangevende Europese werkkledingmerk dat iedereen aankleedt. Naast Haas F1 Team en PSV, nu ook met veel genoegen de 1500 vrijwilligers van de Special Olympics.

Niels Cannegieter, projectdirecteur van de Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg 2024: “We zijn erg blij dat we Tricorp mogen verwelkomen. Eerder leverde het merk al de kleding voor de Regionale Spelen in 2023 en zelfs de Special Olympics Kingdom Games op Bonaire. Het toont de maatschappelijke betrokkenheid van Tricorp bij onze doelgroep en sporters. Daar zijn we erg trots op. De werkkleding van de vrijwilligers wordt waanzinnig kleurrijk, passend bij onze kleurrijke sporters. Maar dat houden we nog even geheim. Onze ambassadeurs mogen binnenkort op bezoek bij Tricorp Workwear en krijgen een uniek kijkje achter de schermen om te zien hoe hun kleding wordt ontwikkeld.”

Tricorp is er voor iedereen. Bart Strijker, is dan ook trots op het partnership met de Nationale Spelen: “Wij vinden het als bedrijf belangrijk dat iedereen mee kan doen. Als wij hier een bijdrage aan kunnen leveren om dit te realiseren dan doen we dat met heel veel plezier. Als toonaangevend merk in de werkkleding industrie staan wij bekend om onze modieuze en duurzame werkkleding. In onze werkkleding voel je je altijd goed, wie je ook bent. En nog belangrijker; je voelt je onderdeel van het team. Je doet mee. En juist dit is de reden dat wij de Special Olympics graag voorzien van kleding. Iedereen doet mee! En zo hoort het in onze maatschappij.”

 

De Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg 2024 vindt plaats van 14 tot en met 16 juni in Breda en Tilburg. Ruim 3000 sporters en begeleiders, strijden in 20 sporten om eremetaal. Het is hét grootste multi-sportevenement van Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking. Kijk voor meer informatie op www.specialolympics2024.nl.

 

Voor meer informatie over Tricorp Workwear kijk op www.tricorp.com en volg @tricorpworkwear op Instagram!

 

Look Like A Team, Work Like A Team.

Wij zijn goed in gezelschap