Alle side events voor jou op een rij!

Side events

 

Meedoen aan een sporttoernooi tijdens de Nationale Spelen 2024 is leuk, maar niet iedereen kan of wil dat. Daarom organiseren we in aanloop naar én tijdens de Special Olympics Nationale Spelen 2024 ook andere sportieve activiteiten, zodat iedereen kan genieten van een actieve en leuke tijd.

Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zoals bocce, een gezellige sport waarbij je met ballen gooit en punten scoort. Of misschien houd je meer van een ontspannen wandeling, waarbij je de frisse lucht inademt en de omgeving verkent. Ook zijn er urban sport activiteiten voor wie wat meer houdt van een uitdaging!

Wil jij graag deelnemen aan deze sportieve activiteiten? Hieronder vind je meer informatie over wanneer en waar de activiteiten plaatsvinden!

Breda

Bocce

Stichting Bredase Aangepaste Sporten organiseert leuke bocce clinics.

Op moment zijn de clinics vol, maar maak je geen zorgen, want er komen extra plaatsen vrij. Dus meld je zo snel mogelijk aan!

Aanmelden/meer informatie

Wandelen

Doe jij mee aan de Wandel Challenge in Breda?

Van starten met wandelen tot volleerd wandelaar, iedereen is welkom! De afstanden worden langzaam opgebouwd zodat je aan het einde van de challenge wel tot 5 kilometer kan wandelen.

Aanmelden/meer informatie

Urban

In Breda vinden uitdagende urban activiteiten plaats. Is dit helemaal in jouw straatje?

Geef je dan meteen op!Aanmelden/meer informatie

Tilburg

Bocce

In het mooie Tilburg worden leuke bocce clinics georganiseerd.

Ideaal om lekker te sporten en tegelijkertijd ook nieuwe mensen te ontmoeten.

Aanmelden/meer informatie

Wandelen

Heb jij zin om met je vrienden, familie, collega's of medebewoners van de zorginstelling een rondje mee te wandelen?Aanmelden/meer informatie

Urban

De urban activiteiten zijn aangepast voor alle niveaus en dus voor iedereen toegankelijk.
Aanmelden/meer informatie

Heusden

Bocce

Wil jij meedoen aan een echte competitiestrijd? Je speelt bocce in teams tegen elkaar. De data en tijdstip van de competitieavonden zijn: 7, 14, 21, 28 mei en 4 juni van 19.00 uur tot 20.30.

De bocce activiteiten worden georganiseerd bij jeu de boulesvereniging Batârd in Drunen.


Aanmelden/meer informatie

Oosterhout

Urban

Hip en happening zijn urban sports. Dit zijn sporten en beweegactiviteiten die gewoon buiten op straat worden gedaan zoals skateboarden, free running en breakdance.Aanmelden/meer informatie

Terheijden

Bocce

Meedoen, elkaar ontmoeten en plezier maken, dat is het doel van onze bocce activiteiten.

De activiteit vindt plaats op zaterdag 13 april van 10:00 tot 12:00 uur

Koningsveld 1
4844 TR TerheijdenAanmelden/meer informatie

Haaren

Bocce

Op 24 mei wordt er tijdens de Special Olympics middag een bocce clinic georganiseerd. Lijkt het jouw leuk om tijdens een sportieve activiteit ook nog eens nieuwe mensen te ontmoeten?
Aanmelden/meer informatie

Wandelen

Houd jij echt van buiten zijn? Dan is deze wandel activiteit echt iets voor jou! Het wandelen is van half 2 tot 4 en start op Klaver 2 in Haren.
Aanmelden/meer informatie

Vught

Bocce

Tijdens de Special Olympics middag op 7 juni wordt een bocce clinic voor mensen met een verstandelijke beperking georganiseerd. Een mooie mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en sportief bezig te zijn.
Aanmelden/meer informatie

Wandelen

Een ander onderdeel van de Special Olympics middag in Vught is de wandel activiteit. Een wandeling vol ontspanning en plezier, daar gaan we voor!

Aanmelden/meer informatie

Wij zijn goed in gezelschap