Haal hier je tickets!

Scoor hier je tickets

Op 14, 15 en 16 juni vinden de Special Olympics Nationale Spelen 2024, het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland plaats. In 20 verschillende sportdisciplines gaan de sporters in Breda en Tilburg de strijd met elkaar aan. De Nationale Spelen trappen we groots af met een spetterende openingsceremonie! Wil jij dit hierbij zijn en dit spektakel meemaken? Reserveer dan snel tickets, want op is op!

 

Afbeelding zaal Breepark

Programma

We houden het programma van de openingsceremonie nog een beetje als verassing. Maar voorafgaand aan de openingsceremonie is iedereen welkom om naar het ontvangstplein te komen. Vanaf 16.00 uur zijn hier diverse activiteiten, maar is er ook eten en drinken te verkrijgen. Vanaf 17.45 uur gaan de deuren van de evenementenhal open, eenmaal binnen kan je niet meer naar het ontvangstplein, uiteraard is de foyer van Breepark wel bereikbaar voor drinken en snacks.

 

16.00 uur:     Ontvangstplein, horeca (eten en drinken) en foyer geopend

17.45 uur:     Hal geopend

18.30 uur:     Start openingsceremonie

20.30 uur:     Einde openingsceremonie

Parkeren

Breepark is een groot evenementencomplex. Onze verkeersregelaars staan voor je klaar om je naar de juiste parkeerplaats te verwijzen. Parkeren bij Breepark is kosteloos.

 

 

Klik hier om je tickets te bemachtigen!

 

 

 

Wij zijn goed in gezelschap